KNMV1.jpg
KNMV4.jpg
KNMV5.jpg
KNMV3.jpg
KNMV2.jpg

App

Licence 2 Race app

De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) is het hart van motorrijdend Nederland. Zij hebben een centrale en relevante rol voor alle motorrijders, motorsporters en motorliefhebbers. Van oorsprong is de KNMV opgericht op 26 juni 1904 als de Nederlandse Motorwielrijders Vereniging (NMV), waarna in 1917 het predicaat ‘Koninklijk’ werd ontvangen. Inmiddels zijn er ruim 55.000 leden en zijn meer dan 300 motorclubs bij de KNMV aangesloten.

Binnen de KNMV is momenteel motocross de sport met de meeste licentiehouders. Dankzij de populariteit van motocross in Nederland organiseert KNMV jaarlijks een uitgebreid aantal motorcrosswedstrijden, waaronder meerdere EK’s, WK’s en wedstrijden in de zijspancross en quadcross.

Crossers kunnen zichzelf inschrijven voor deze wedstrijden via het ticketingplatform van Eventgoose, mits zij een licentie bij KNMV hebben. Om dit proces een eigen draai te geven laat KNMV een eigen app in haar eigen huisstijl ontwikkelen, genaamd Licence 2 Race. Moonly ontwikkelt deze smartphone app en koppelt deze aan het platform van Eventgoose, door gebruik te maken van haar API.

Via de app kunnen cross-fanaten alle geplande wedstrijden inzien, tickets kopen en een licentie aanvragen. Cross je in een team? Dan kan je ook direct tickets kopen en deze delen met jouw teamgenoten via de app.


 • Opdrachtgever

  KNMV
 • Team

  Bart Scheffer, Thijs Kuipers, Bruno Delsing, Ryan Smith
 • Partners

  Eventgoose
 • Technieken

  Google Flutter

Download nu de Licence 2 Race app

en koop direct je tickets!

Bezoek de website