Partners

Een sterk netwerk van multidisciplinaire specialisten.

Onze partners Bekijk ons team
Moonly team

Wij herleiden én verhelpen complexe problemen middels eenvoudige, doeltreffende oplossingen.

We zijn ons echter bewust dat een complex vraagstuk géén one-fits-all oplossing betreft. Door deze complexiteit is het samenwerken met diverse disciplines a part of the job. Wij kennen onze expertise, maar ook die van onze partners én de toegevoegde waarde daarvan.

Daarom gaan wij graag de samenwerking aan met zeer specifiek gekozen partners op het gebied van communicatie, strategische vormgeving en online marketing.

Hierdoor vormen we een sterk front van multidisciplinaire specialisten, waardoor we onze opdrachtgever een totaaloplossing aanbieden.

Onze partners

Wij vinden niet opnieuw het wiel uit, maar maken gebruik van bestaande oplossingen.

Wereldwijd wordt er fantastische software ontwikkeld voor talloze toepassingen. Wij passen bewezen technieken en technologieën toe om onze dienstverlening te optimaliseren.

Een belangrijk onderdeel hiervan bestaat uit het koppelen van softwarepakketten, zoals het koppelen van een boekhoudpakket aan een webshop.

Door de jaren heen hebben we ontzettend veel ervaring opgedaan met onderstaande software. Natuurlijk zetten we onze ontdekkingsreis naar nóg betere software voort!

Software partners