crewtool_axis.jpg
awakenings.jpg
euro_2020.jpg
sfeerfoto_2.jpg
mud_masters.jpg
new_horizons.jpg
ploegendienst.jpg
samsung_galaxy_studio.jpg
sfeerfoto_1.jpg
volvo_ocean_races.jpg
sfeerfoto_3.jpg
saga_festival.jpg

Planning Software voor Events

AXIS International

AXIS is een full service bedrijf die constructies bedenkt, ontwerpt en bouwt voor (inter)nationale muziek-, sport- en bedrijfsevenementen. Dit doen zij onder andere voor Mud Masters, Toverland, Feyenoord en Awakenings.

Door zich te verdiepen in de wensen en ideeën van de klant brengt AXIS de beste partners bijeen. Door samen met hen én uiteraard de klant een intensieve samenwerking aan te gaan wordt er een fantastisch eindproduct gerealiseerd. Hierbij ontfermt AXIS zich over het volledige traject – van design tot oplevering – zodat het eindproduct turnkey aan de klant wordt overgedragen. 

Zodra de plannen tot in de puntjes uitgewerkt zijn is het tijd om de constructie op locatie te gaan bouwen. Hiervoor beschikt AXIS over een ervaren ploeg van vakbekwame technici en podiumbouwers. Voor de personeelsplanning en briefing van hun maakt AXIS gebruik van ons planningsprogramma Crewtool.

In Crewtool wordt ieder project aangemaakt en ingepland. Vervolgens kunnen de freelancers aangeven wanneer zij beschikbaar zijn en op welke projecten zij graag willen werken. Op basis van deze beschikbaarheid gaan de planners van AXIS aan de slag met de projectplanning.

Door gebruik te maken van de handigheden van Crewtool kan AXIS efficiënter plannen, waardoor er meer tijd over blijft voor datgeen waar zij écht gelukkig van worden - het creëren van fantastische constructies!


 • Opdrachtgever

  AXIS International
 • Team

  Tijn Kanters, Tim van de Vondervoort
 • Partners

  -
 • Technieken

  PHP

Ga naar de website van AXIS International

en blijf op de hoogte van hun werk!

Bezoek de website