Bas-Events1.jpg
Bas-Events3.jpg
Bas-Events2.jpg
Bas-Events4.jpg

Webapp

Bas-Events

Bas-Events is een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in het leveren van horeca personeel voor festivals en evenementen. Vanuit meerdere vestigingen worden duizenden horecamedewerkers getraind en ingezet op evenementen door het hele land. Dit doen zij voor onder andere Intents Festival, Solar Weekend Festival, Decibel Outdoor en Amsterdam Dance Event.

De evenementenbranche steekt wat anders in elkaar ten opzichte van de reguliere horeca. De werkwijze op evenementen is allesbehalve standaard en verschilt per evenement. Daarnaast erkent de evenementenbranche een seizoensgebonden drukte, waarbij er veel lange werkdagen worden gemaakt. 

Middenin deze drukte is er géén ruimte voor omslachtige processen of onduidelijke communicatie. Hierbij ondersteunt ons planningssysteem Crewtool de projectleiders, planners en medewerkers van Bas-Events.

Crewtool ondersteunt Bas-Events op het gebied van project- en personeelplanning van A tot Z. Van het moment van solliciteren totdat de medewerkers daadwerkelijk staan te tappen op Nederlands' gaafste evenement.

Met duizenden medewerkers, honderden projecten en het flexibele karakter van de evenementenbranche is het lastig om middenin de drukte het hoofd koel te houden. Om hierin te faciliteren was het een belangrijke uitdaging om Crewtool overzichtelijk te houden. Daarom maakt Bas-Events gebruik van Crewtool Pro. Hierin zien planners alle relevante informatie van meerdere projecten in één oogopslag, waardoor zij snel kunnen schakelen.

Last but not least - bij Bas-Events staat vriendschap centraal. Daarom kan men middels Crewtool niet alleen zichzelf inschrijven op bepaalde projecten, maar ook vrienden uitnodigen om óók op dat ene gave festival te komen werken. Hierdoor krijgt Bas-Events de mogelijkheid om enerzijds haar werkprocessen efficiënter in te steken, zonder afbreuk te doen aan haar persoonlijke karakter.


 • Opdrachtgever

  Bas-Events
 • Team

  Tijn Kanters, Tim van de Vondervoort
 • Partners

  -
 • Technieken

  PHP

Ga naar de website van Bas-Events

en blijf op de hoogte van hun werk!

Bezoek de website