Inlogscherm Capital Crew met werkende mannen op de achtergrond
Festival podium met vuur
Stellingen voor het bouwen van een podium
Stellingen voor het bouwen van een podium
Festival podium met grote lichtschermen

Webapplicatie

Capital Crew

Capital Crew noemt zichzelf het onzichtbare leger in de wereld van evenementen, concerten en festivals in Nederland en België. Daarbij werken zij veelal in opdracht van Hartman Local Crew op talloze evenementen van MOJO en Greenhouse Talent. Hierdoor is Capital Crew kind aan huis bij locaties zoals de Ziggo Dome, AFAS Live, Johan Cruijf Arena, Gelredome, de Kuip, Paradiso, Melkweg, Luxor en Carré.

Door de jaren heen hebben de vakmensen van Capital Crew alle ins en outs van deze locaties leren kennen, waardoor zij efficiënt en vertrouwd te werk kunnen gaan. Dit in combinatie met de specialisme, kwaliteit en ervaring waar Capital Crew om bekend staat zorgt ervoor dat hun crew van onschatbare waarde is. 

Gezien het feit dat Capital Crew zowel op festivals als concerten werkt is de projectplanning een complexe klus. Aan de ene kant van het spectrum is de crew bij Lowlands of Down the Rabbit Hole meerdere weken dag in, dag uit aan het werk. Anderzijds wordt een concert in de Gelredome binnen 24 uur opgebouwd, de show gedraaid én weer afgebouwd.
Aangezien er meerdere projecten overlappen en door elkaar heen lopen is het overzichtelijk houden van de projectagenda en bijbehorende personeelsinzet cruciaal. Hier komt Crewtool in beeld. Met behulp van het handige totaaloverzicht verliest Capital Crew geen project, dienst of medewerker over het hoofd.

Bovendien hebben medewerkers altijd en overal toegang tot het medewerkersportaal via hun smartphone. Hier geven zij aan wanneer voor welke projecten zij beschikbaar zijn, zien zij op welke projecten zij ingepland zijn én welke diensten zij gewerkt hebben. Ideaal.


 • Opdrachtgever

  Capital Crew
 • Team

  Tijn Kanters, Tim van de Vondervoort
 • Partners

  -
 • Technieken

  PHP

Ga naar de website van Capital Crew

en blijf op de hoogte van hun werk!

Bezoek de website