Homepagina van Eleven Travel waar je een festival kan zoeken
Een overzicht van voordelen van Eleven Travel met een groep festivalgangers
Overzicht van alle evenementen van Eleven Travel
Organiseer je eigen busreis met Eleven Travel
Bus reis aanvragen via de site van Eleven Travel

Webapp

Eleven Travel

Eleven Travel organiseert busreizen voor talloze evenementen en festivals. Daarnaast biedt het bedrijf feestgangers de mogelijkheid aan om zelf een busreis te organiseren, zowel publiekelijk als besloten. 

Eleven Travel is hard op weg om op een volledig autonome wijze busreizen te (laten) organiseren die niet alleen kostenefficiënt is, maar ook de beleving van organisatoren en reizigers optimaliseert. Deze uitdaging is tweeledig. Enerzijds moeten de huidige werkprocessen efficiënter ingericht worden en anderzijds moet de klantervaring fantastisch zijn. 

Om dit te realiseren heeft Moonly een geavanceerde webapplicatie ontwikkeld welke is aangesloten op de website van Eleven Travel. Hierdoor wordt het gehele proces van het boeken van een busreis aan zowel de klantzijde als medewerkerszijde gefaciliteerd.

Via de website kunnen feestgangers busreizen vanaf een bepaalde opstapplaats makkelijk boeken én betalen. Wordt er nog geen geschikte busreis georganiseerd? Dan kan je zelf een busreis aanvragen.

Deze aanvragen worden in de achterkant van de webapp op een efficiënte manier door het team van Eleven Travel afgehandeld. Tevens hebben zij op een overzichtelijke wijze inzicht in alle informatie omtrent de reizigers, boekingen, busreizen, opstapplaatsen en tickets.


 • Opdrachtgever

  Eleven Travel
 • Team

  Thijs Kuipers, Bruno Delsing, Ryan Smith, Calvin Hong
 • Partners

  -
 • Technieken

  Laravel, PHP

Boek nu jouw busreis op de website van Eleven Travel

en geniet met volle teugen van het festival!

Bezoek de website