Website

Lakedance

Het zomerse festival Lakedance vormt jaarlijks voor bijna 40.000 bezoekers het perfecte uitstapje. Vanaf 2007 vindt Lakedance 2x per jaar plaats op de prachtige locatie Aquabest.

We hebben inmiddels genoten van meer dan 700 artiesten, waaronder Hardwell, Afrojack, Fedde Le Grand, Sunnery James & Ryan Marciano, Don Diablo, Steve Angello, Laidback Luke en Shermanology wie ervoor hebben gezorgd dat we al meer dan 300 uur hebben kunnen dansen op het zomerse strand van Aquabest. En dit is pas het begin!

Voor iedere editie moet de magische sfeer van het festival óók op de website worden uitgestraald. Zo wordt elk jaar de huisstijl opgefrist, nieuwe fotografie geïmplementeerd en uiteraard actuele informatie gepubliceerd. Hierbij faciliteert Moonly de organisatie van Lakedance al enkele jaren.

Overigens niet alleen voor Lakedance, maar ook voor andere festivals en activiteiten van First Vision! Hierdoor functioneren we als one-stop-shop voor het (door)ontwikkelen, onderhouden en hosten van meerdere websites én webshops die onder de vlag van First Vision vallen. 


 • Opdrachtgever

  First Vision
 • Team

  Ryan Smith
 • Partners

  -
 • Technieken

  Wordpress, Wordpress custom made

Bekijk nu de website van Lakedance

en blijf op de hoogte van de festivals!

Bezoek de website