madnes_screen.jpg
madnes_festival.jpg
band_2.jpg
terrein.jpg
feest.jpg
cross.jpg
sktate.jpg
festival_night.jpg
band.jpg
skate2.jpg

Webapplicatie voor inschrijvingen

MadNes Festival

MadNes festival op Ameland trekt jaarlijks duizenden bezoekers die genieten van de muziek én van uiteenlopende workshops en clinics. Het culturele festival bestaat inmiddels al ruim 10 jaar en is een daadwerkelijk begrip geworden in heel Nederland.

Op het festival kan je workshops volgen van o.a. salsa dansen, graffiti spuiten, beatboxen of zandkastelen bouwen. Daarnaast is er ook voor de sportievelingen onder ons genoeg te doen! Denk aan clinics over skateboarden, trailrunnen, bmx’en of surfen. 

Iedere clinic en workshop wordt in bepaalde tijdsloten aangeboden en bij ieder tijdslot kan er een gelimiteerd aantal bezoekers deelnemen. Hiervoor dienen bezoekers zichzelf voorafgaand het festival in te schrijven via het door ons ontwikkelde inschrijfsysteem, dat wederom gekoppeld is aan de kaartverkoop welke gefaciliteerd wordt door See Tickets. 

Door digitaal de inschrijvingen bij te houden kan de organisatie van MadNes op een veilige en efficiënte manier de clinics vullen. Bovendien kan de organisatie tijdig sturen op populaire clinics door meer tijdsloten toe te voegen, waardoor de festivalervaring van (volgens ons) het leukste feest op Ameland!

Foto's door Alisa Visser, Simon Verkade, Teddy Lauren, Linda Poortman, Anne Zwagers en Ward Kuipers.


 • Opdrachtgever

  MadNes Festival
 • Team

  Thijs Kuipers, Tijn Kanters, Tim van de Vondervoort
 • Partners

  See Tickets
 • Technieken

  PHP

Check MadNes Festival

en blijf up-to-date van hun festival!

Bezoek de website