Homepagina van de website van ORGfit.
Een contact optie met Thelma en een foto van Thelma
Alle medewerkers van ORGfit. op de over ons pagina
Projecten van ORGfit.
Overzicht van blogs van ORGfit.

Website

ORGfit.

Organisaties moeten zich continu ontwikkelen om onderscheidend te blijven in de markt. De passie en ambitie vanuit ORGfit. is om organisaties te ondersteunen bij het realiseren en versnellen van die ontwikkeling. Samen de doelen bepalen, de route uitstippelen en de schouders eronder. Steeds sneller vooruit bewegen.

Zo ondersteunen de specialisten van ORGfit. graag bij alle verander uitdagingen die organisaties aangaan op het gebied van proces- en verandermanagement, strategie en implementatie, projectmanagement en data analytics.

ORGfit. stelt dat een optimale oplossing altijd een passende oplossing is. Daarbij gaan ze altijd uit van de kracht van de organisatie en stellen altijd de mens centraal.

Vanuit die gedachte is er dan ook gekozen voor een website waarbij de mensen van ORGfit. centraal staan en waarbij vooral verbinding en een onderscheidende aanpak de boventoon voeren. Deze website is dan ook volledig op maat ontworpen en ontwikkeld, waarbij Mannen van 80 de website compleet hebben vormgegeven en Moonly het ontwerp onder handen heeft genomen en vertaald tot een fantastische website.’


 • Opdrachtgever

  ORGfit.
 • Team

  Ryan Smith, Stijn Verhagen
 • Partners

  Mannen van 80
 • Technieken

  Wordpress

Ga naar de website van ORGfit.

en blijf op de hoogte van hun werk!

Bezoek de website