1Roxxi.jpg
5Roxxi.jpg
10Roxxi.jpg
4Roxxi.jpg
3Roxxi.jpg
7Roxxi.jpg
8Roxxi.jpg
2Roxxi.jpg

Webapp

Roxxi

ROXXI is een creatief bedrijf dat podia voor evenementen ontwerpt én bouwt. Zij zijn diegene die zorgen voor dat ene moment van kippenvel, overdosis aan adrenaline en vlinders in je buik zodra jouw favoriete artiest het podium op loopt!

Het team van Roxxi (de zogenaamde beautifiers) bestaat voornamelijk uit vrouwen, wat uniek is in de evenementenbranche. Met een grote glimlach op hun gezicht werken zij bijna iedere dag om een podium of locatie te creëren die adembenemend is.

‘Work hard, play hard’ kenmerkt hun team van energieke designers. De club van harde werkers identificeert zich door out-of-the-box te denken en elk project een persoonlijk, uniek tintje te geven.

Om ervoor te zorgen dat deze beautifiers zich volledig kunnen richten op het ontwerpen en bouwen van fantastische podia ondersteunt Crewtool hun project- en personeelsplanning. Het uitgebreide planningssysteem geeft Roxxi het overzicht dat zij nodig hebben in een smoordruk evenementenseizoen, waarbij talloze festivals tegelijkertijd plaatsvinden.

Bovendien zijn alle medewerkers en freelancers direct op de hoogte van last-minute wijzigingen binnen de projectplanning via het werknemersportaal. Hierin vinden zij o.a. de werktijden, briefings en overige projectinformatie terug. Altijd én overal, gewoon via hun smartphone.


 • Opdrachtgever

  Roxxi
 • Team

  Tijn Kanters, Tim van de Vondervoort
 • Partners

  -
 • Technieken

  PHP

Ga naar de website van Roxxi

en blijf op de hoogte van hun werk!

Bezoek de website