on_scroll.jpg
contact.jpg
spuifles.jpg
branches.jpg
voordelen.jpg

Website

Technique Plastique

De naam zegt het eigenlijk al - Technique Plastique heeft de technieken in huis om thermoplastische kunststoffen (‘plastics’) in elke gewenste vorm te gieten. Ongeacht de complexiteit van het eindproduct.

Technique Plastique is sinds de oprichting in 1995 uitgegroeid tot een gerenommeerde producent en toeleverancier van kunststof spuitgietproducten. Dankzij hun specialistische kennis van spuitgieten en de hoge kwaliteit van onze kunststof producten leveren zij vandaag de dag producten over de hele wereld.

Deze hoge kwaliteit wil het bedrijf uiteraard óók online uitstralen. Daarvoor heeft Moonly een gloednieuwe website voor hen ontwikkeld. Compleet op maat, op basis van de toffe designs vanuit Creation Station.

De website dient informatie te verschaffen over het familiebedrijf, de werkwijze, de technische mogelijkheden en natuurlijk relevante cases.

Tevens was er de wens om een daadwerkelijke eye-catcher op de website toe te voegen, waardoor er on-scroll sequences van diverse producten zijn geïmplementeerd. Hiervoor zijn er voorafgaand het proces 3D-modellen ontworpen welke Moonly heeft geïmplementeerd op de website.


 • Opdrachtgever

  Technique Plastique
 • Team

  Tim van de Vondervoort, Ryan Smith, Stijn Verhagen
 • Partners

  Creation Station
 • Technieken

  Wordpress

Ga naar de website van Technique Plastique

en blijf op de hoogte van hun werk!

Bezoek de website