Homepagina website Technique Plastique
Inspirerende cases die Technique Plastique heeft gedaan
Totaaloplossingen van Technique Plastique
Overzicht van waar Technique Plastique om geeft met als achtergrond groene bladeren
Contact formulier waar een vraag gesteld kan worden aan Mark

Website

Technique Plastique

De naam zegt het eigenlijk al - Technique Plastique heeft de technieken in huis om thermoplastische kunststoffen (‘plastics’) in elke gewenste vorm te gieten. Ongeacht de complexiteit van het eindproduct.

Technique Plastique is sinds de oprichting in 1995 uitgegroeid tot een gerenommeerde producent en toeleverancier van kunststof spuitgietproducten. Dankzij hun specialistische kennis van spuitgieten en de hoge kwaliteit van onze kunststof producten leveren zij vandaag de dag producten over de hele wereld.

Deze hoge kwaliteit wil het bedrijf uiteraard óók online uitstralen. Daarvoor heeft Moonly een gloednieuwe website voor hen ontwikkeld. Compleet op maat, op basis van de toffe designs vanuit Creation Station.

De website dient informatie te verschaffen over het familiebedrijf, de werkwijze, de technische mogelijkheden en natuurlijk relevante cases.

Tevens was er de wens om een daadwerkelijke eye-catcher op de website toe te voegen, waardoor er on-scroll sequences van diverse producten zijn geïmplementeerd. Hiervoor zijn er voorafgaand het proces 3D-modellen ontworpen welke Moonly heeft geïmplementeerd op de website.


 • Opdrachtgever

  Technique Plastique
 • Team

  Stijn Verhagen, Ryan Smith, Tim van de Vondervoort
 • Partners

  Creation Station
 • Technieken

  Wordpress

Ga naar de website van Technique Plastique

en blijf op de hoogte van hun werk!

Bezoek de website