Weilanden met een kanaal en een huis
UVW2.jpg

Digital Asset Management Systeem

Unie van Waterschappen

De Unie van Waterschappen is de vereniging van alle 21 Nederlandse waterschappen. Deze waterschappen zijn verantwoordelijk voor het beheer van waterkeringen, het regionale waterbeheer en het zuiveren van afvalwater.

Deze waterschappen worden in het nationale en internationale speelveld vertegenwoordigt door de Unie van Waterschappen. Tevens behartigt zij de belangen van de waterschappen en stimuleert kennisuitwisseling en samenwerking.

Als contentmarketeer, webshopeigenaar of fotograaf herken je het waarschijnlijk wel: de worsteling van het vinden, bewerken en distribueren van je mediabestanden. Ook de marketingmedewerkers van het UVW kampten met deze problematiek. Zij beheren een groot aantal landschapsfoto's die uitgewisseld moeten worden met verschillende partijen.

Daarom maakt de Unie van Waterschappen gebruik van onze mediamanagement software Gaia. Hierdoor kunnen zij snel en veilig hun mediabestanden uploaden, delen en downloaden. Gewoon in één centrale omgeving.

Tevens is er een krachtige koppeling met Azure Active Directory gerealiseerd waarmee werknemers veilig kunnen inloggen conform het single sign-on (SSO) principe. Hierdoor worden zij direct voorzien van de juiste permissies en heeft iedere medewerker toegang tot de benodigde media.


 • Opdrachtgever

  Unie van Waterschappen
 • Team

  Bart Scheffer, Thijs Kuipers, Bruno Delsing, Tijn Kanters, Ryan Smith
 • Partners

  -
 • Technieken

  PHP, React

Ga naar de website van Unie van Waterschappen

en blijf op de hoogte van hun werk!

Bezoek de website